Diensten
ontstoppingen - reparaties en onderhoud - dakgrootreiniging - zuiver spuiten van inrit en stoep


Welten Rioolservice wil haar klanten het liefst dezelfde dag nog vooruit helpen. Bovendien verleent het bedrijf een 24 uur-service, op ieder tijdstip van de dag kunt U terecht. Hieronder volgt een overzicht van de diensten die Welten Rioolservice graag voor U verleent:

ONTSTOPPINGEN:
Bij Welten Rioolservice kunt U terecht voor ieder soort verstopping. Voor het ontstoppen van toilet en doorspuiten van het riool wordt gebruik gemaakt van een hoge drukspuit-aanhanger. Deze levert tussen de 120 en 150 bar waterdruk, met een hoeveelheid van 85 liter per minuut. Door de combinatie van druk en de hoeveelheid is het riool zeer grondig en goed schoon te maken.

Voor het ontstoppen van uw riool van binnenuit (bijvoorbeeld in keuken of badkamer) wordt professionele apparatuur gebruikt. Voor dunne leidingen zoals een CV-ketelafvoer (diameter van 32 mm), een keukenafvoer (diameter 40 of 50 mm) en de afvoer van een wastafel (diameter 40 mm) wordt gebruik gemaakt van een veermachine met een 8 of 10 millimeter veer. De 16 millimeter veer wordt toegepast op grotere leidingen in keuken of badkamer met diameters van 50, 75, 110 of 125 mm. Op deze veren kunnen diverse hulpstukken worden geplaatst, afhankelijk van de soort verstopping.

REPARATIES EN ONDERHOUD:
Ook voor reparaties staat Welten Rioolservice voor U klaar. De meeste reparaties komen voor na een verstopping die vaak veroorzaakt wordt door schade aan het riool. Bijvoorbeeld door wortelgroei in oude gresbuizen of verzakking van het riool. In oude of verouderde gresbuizen komen verstoppingen vaak voor en komen geregeld terug. Welten Rioolservice levert bij ieder kort- of langdurig probleem een oplossing.DAKGOOTREINIGING:
Het najaar is de tijd om de dakgoot eens grondig te reinigen. Ook hiervoor levert Welten Rioolservice een uitstekende service. Uw dakgoot wordt grondig gezuiverd van blad en andere vuiligheid.ZUIVER SPUITEN VAN INRIT EN STOEP:
Ieder soort stoep of inrit wordt door Welten Rioolservice grondig schoon gemaakt. Met een hogedruklans wordt het oppervlak netjes en bekwaam zuiver gespoten.